Bhyshn Kızlar 5 haftalık hamileyim çarşamba günü keseyi gördük haftaya perşembe kalp atışına çağırdı doktorum. Ama belirtilerim kayboldu ağrılarım kusmam çok az göğüs ağrım var. Embriyo gelişimi durunca belirtiler kaybolurmuş doğrumu çok korkuyorum
Gkce27 Bhyshn ben de aynıyım hiçbir belirtim yok 5 haftalık hamileyim henüz doktora gitmedim bilen varsa yazar inşallah
amayinedeiyiilerledim Bhyshn Gkce27 5 haftada bende hamile gibi değildim hiç. Henüz bebeği hissedemediğimiz için o haftalarda hep tedirgin oluyoruz. Korkmayın. Bunu 15. Haftlarda da yaşadım. Göğüslerim yumuşadı kusma biter gibi oldu falan. Ama sonra hepsi geri geldi. Normal süreçler bunlar. 7. Haftada asıl belirtileri yaşamaya başlamıştım 🤗
Zeyela Bhyshn canım ben de 5 haftalığım hiç bir belrti yol kese göründü doktora gittim her şey normal dedi hormonlarla alakalıymış hormonlar düzgün uyumluysa olmaz dedi korkacak bişey yok dedi
Seldahilal Bhyshn çok normal cnm bende de öyle olmuştu hamilelik belirtisi bian koayboldu ama çok şükür bir sikinyi olmadı sende iyi düşün iyi olsun
Gkce27 iremm00 amayinedeiyiilerledim Benim ilk gebeliğim o kadar kötü geçmişti ki o yüzden tedirgin oldum kızlar inşallah hep böyle devam eder
iremm00 Misal bende hiç bir belirti yoktu olmadida yani şuan 31. Haftadayim herkezde sürekli belirti olacak diye birsey yok kötü düşünmeyin bende ki ilk belirti yumurtadan tiksinmem oldu o şekil öğrendim
Zeyela iremm00 kesinlikle doktorlar öyle diyor herkeste ayrı kişiden kişiye değişiyor bende de yok belirti 5 haftalık