Mihriii-98 Merhaba kızlar 30 ocakta epidural normal doğum yaptım ilk doğumum dikişlerim oldu, benim gibi olanlar ne zaman geçti acaba dikişleri merak ediyorum.
Ftmhsyn92 Mihriii-98 bana batikon kullanmam gerektiğini kuru tutmam gerektiğini söylemediler , 3 hafta sürmüştür,üstüne dahi oturamıyordum,ne zaman batikon sürdüm , kurutma makinesi ile kuruttum 2-3 gün içinde acılarım azaldı
Gloria06 Hilal2901 dikişler bizim görebileceğimiz, bir şey sürebileceğimiz bir yerlerde mi oluyor acaba yoksa baya içerlerde mi?
-Sibeluludas- Hilal2901 merhaba birşey sorabilir miyim dikiş yerlerimizde ağrı oluyor mu yada afedersiniz ama buyuk tuvaletinizi yapınca ağrı hissediyor musunuz benimde iki ay oldu doğum yapalı ama ağrı hissediyorum o yüzden sordum kusura bakmayın
Mihriii-98 Meryeminannesi20 peki kendi kendine mi atıyor dikişler, doktorum 20 gün sonra kontrol için çağırdı da merak ettim
Mihriii-98 Hilal2901 bende doktora sordum kaç dikişim var diye ilk doğuma göre az dikişin var dedi söylemedi kaç tane olduğunu ama iç taraftada var
Hilal2901 Mihriii-98 bana da söylemedi tahminimce 15 e yakındı benim uyusturmadan attılar da dikişi şerefsizler 😂 ama geçiyoe ya
Hilal2901 Mihriii-98 ben de epidural almıstım ama tek sefer verdiler dogumda ıkınma sancıso geldi en son😂
Mihriii-98 Hilal2901 benimde doğumda ıkınma sancısı geldi 3,4 sefer epidural almama rağmen son hakkıma kadar kullandım 😅
Hilal2901 -Sibeluludas- merhaba geçmis olsın. Bende organ sarkması oluştu. Sizde de öyle bir durum olabilir mi? Veya hemoroid olusmus olabilir mi
Mihriii-98 -Sibeluludas- evet ağrı oluyor tabi ki günde iki kez antibiyotik ağrı kesici içiyorum. Bugün 6. Günüm bir kere büyük tuvaletimi yapabildim oda çok az zor oluyor tabi insan korkuyor