nazelakcay Serapjjj ay benim değişti çift yumurta ikizleri ikisinede kız dediler 5.ayda biri erkek oldu😅🥰🤲🏻🧿
Yusufeymenimm Serapjjj 20. Haftada her gitmemde soruyorum emin olamadığım için doktor bunu verdi üsteki bacak arası boş dedi kız dedi ama inşallah sonradan bir süpriz olmaz.
Papatya123_ Sermec27 12+ 5 özelde bacak arası resmi 15 + 3 devlette bacak arası resmi [https://hizliresim.com/8or8fez görsel]
Babykalamar bacak arasini gosterdiyse bu haftada pipi cok net belli olurdu demekki bos bacak arasi ve kiz😇
Mrvrntsv Papatya123_ develtte 16 haftadan once bakmiyorlar ne kadar sanslisiniz ilgilenmisler . Tenezzul bile etmedi ya bacak arasina bakmaya haftam geri(14+2 ) diye
Sermec27 Papatya123_ yani orda bir çıkıntı var ama ben 3. Oğlumu 15 te devlette öğrenmiştim sanki pipi biraz daha bariz belliydi bunu cozemedim
Papatya123_ Mrvrntsv doktorum iyi bi doktor sorduğumda gösterdi bacak arasını bende resmini de verebilir misiniz dedim tabi al hemen dedi 😅 ama kesin söylemedi
Papatya123_ Sermec27 Bunda orada çıkıntı var ama resimde belli olmuş sanki ultrason da gördüğüm kadar net değil
Papatya123_ Mrvrntsv bana da sormasam vermeyecekti ben istedim tahminde bulunduğu İçin bakarım diye 🙂
Papatya123_ Serapjjj devlette olunca kağıtta karanlık çıktı erkeğe benziyor dedi 12 + 5 de özelde erkek dedi ama ikisi de tam kesin demedi
Papatya123_ Serapjjj özel akrabamızı bu haftada net söylemem ama 75% hatta kesin erkek dedi ama yine de bi daha ki kontrol de öğrenirsiniz dedi devlette erkeğe benziyor dedi Özelde ne dedi bende erkek dedi dedim bencede dedi ama kesin demedi 😀