Burcu9125 Arkadaşlar kısmetse nisan sonu doğumum olacak. Yarın 27.haftaya giriyorum. 32.hafta raporumu alacagım. Doğum ücreti bu sene ne kadar olur? Alan var mı? Bir de hepsi bir mi yatıyor yoksa yarısı 32.haftadan sonra yarısı da doğumdan sonra mı?
tugcesakzci Burcu9125 aldığınız Brüt maaşa göre değişiklik gösterir doğum ücreti herkese farklı yatıyor. Hepsi bir yatmaz en önemli şart doğumun sağlıklı gerçekleşmesi ilk kısmı doğum sağlıklı gerçekleşince ikinci kısmı izin bitişi yatıyor
snowglobe Burcu9125 doğumdam sonra 4 ay tamamlanınca toplu yatıyo 4 aylık. Ama çalıştığınız yerle görüşürseniz aylık olarak alabilirsiniz.
Burcu9125 tugcesakzci hmm o zaman yani Allah nasip ederse yarısı bebek doğunca yarısı da doğum iznim bitince yatacak. Teşekkür ederim
Burcu9125 @“tugcesakzci”#p31313523 yok yanlış anladınız ben hastane için sormadım. Bize yatan parayı sordum🥰Doğum parası alıyoruz ya işten ayrıldıgımız zaman doğum için onu diyorum.
Burcu9125 snowglobe O zaman nasip olursa nisan sonu doğum yapsam 2 ay sonrası doğum sürecim tamamlanmış olacak haziran sonu toplu almış olacagım
tugcesakzci Burcu9125 aynen canım muhasebecin raporunu doğum sonrası aylık onaylarsa aylık maaş gibi alabilirsin bi muhasebeyle görüş mutlaka
Burcu9125 tugcesakzci kendi patronum muhasebeci zaten. Ben adamın başka işinde çalışıyorum. Biz hallederiz dedi de. Aylık mı alsam toplu mu alsam bilemedim. Sonra da işsizlik maaşına başvuracagım zaten. Tamamen ayrılacagım işten.