Tugcetek7 Herkese merhabalar. 8. Haftada yım bulantım çok fazla doktor gece 1 yetmezse 2 adet prilam önerdi fakat ben hala bişey yiyemiyorum bulantım hala çok size fayda ediyor mu siz nasıl kullanıyorsunuz sabah kullanmak daha mı mantıklı olur
alperirem Tugcetek7 merhaba canım çok geçmiş olsun prilami ben 7. Haftadan 20ye kadar kullandım. Hiçbir sorun olmaz gece iki sabah bir iciyordum. Yalnız içinde uyku ilacı maddesi de barındırıyor. Bu nedenle biraz ağırlık yapabilir alışana kadar. Düzenli kullanınca bir iki haftaya bı şeyin kalmaz. Yalnız hazımsızlık yapıyor biraz. Mutlaka hafif şeyler ye ilk başlarda
Ezgimomssx Tugcetek7 benimde ilk aylarımda çok bulantım oluyordu prilam işe yaramadı doktorum zofer verdi zofer çok etkili geldi bana 3 ay kullandım neredeyse
H1tce2 Tugcetek7 şuan 38 haftalık olduk çok şükür o dönemi atlattık ama bana gece içmek fayda etmiyordu açıkçası gün içinde de içiyordum o şekilde biraz idare ediyordum
Duygu_30 Tugcetek7 bende. 7 ye giricem bende aynıydım gece 2 sabah 1 yutuyorum sabah zaten bulantısız uyanıyorum şükür sabah yuttuğumda gün içinde tutuyor ama tiksintim devam en azından bulantım yok
Ayseee11 Benimde 7. Haftamda doktor vermişti şuan 11. Haftadayım hala kullanıyorum gece yatmadan aç karnına 2 tane. Bulantımı tamamen geçirmedi ama biraz rahatlattı
pamukpamukoldum Tugcetek7 ben sabah kullanıyorum Kullansamda aynı kullanmasamda Hic bi etki etmiyo gbi 🥺 Yemek görmek istemiyorum🥺
Tugcetek7 pamukpamukoldum bana doktor gece 1 le başla işe yaramazsa gece 2 gündüz 1 en son çare gece 2 gündüz 2 iç dedi sizde öyle arttırın isterseniz
cokbilmismom Tugcetek7 ben gece yatarken iki tane içiyordum tüm günümü kurtarıyordu. Çok yağlı şeyler yemegidigim sürece midem hiç bulanmiyordu. Ama gece iki yetmeyenler için sabah bir ve akşam üstüde bir tane olmak üzere günde 4 taneye kadar kullanılıyor. Ama bana gerek kalmamıştı
fatimafat pamukpamukoldum bende öyleyim Şuan her şeyden tiksiniyorum her şey kokuyor gibi ve asla yemek yemek istemiyor canım
Tugcetek7 pamukpamukoldum yani ben şu an gece 2 gündüz 1 yutuyorum açıkçası benimde mide bulantım geçmiş değil ama en azından çok kusmuyorum artık bu günlerde geçecek diye düşünmek lazım 🌸
Aksutilayda44 Limonlukekkk zofer diye bir ilaç var onu doktordan isteyebilirsin uygun görürse ben o ilaç sayesinde bulantıdan kurtuldum
Tugcetek7 pamukpamukoldum benim ilkinde 16. Haftada bitmişti inşallah kısa sürede biter herkesin. Bulantıların sebebi hormonlarmış hormonların en yüksek olduğu dönem ise 8 ile 12. Haftalarmış bu haftaları atlatınca belki düzeliriz yavaştan 🌸
Aksutilayda44 Tugcetek7 Allah yardım etsin benimde bulantım çoktu yemek yemeği bırak 1 damla su içsem öğürüyodum doktor prilam yazdı ve ne yazık ki hiç ise yaramadı en son çare zafor diye bir bulantı ilacı var yazdı beni kurtaran o ilaç oldu ve çok şükür bugün 6 aylık hamileyim bulantım geçti çok şükür