Neva_aydn ben seçim günü köye gittim regl olmuştum ama nasıl ağrım var anlatamam, zaten normalde de regl olurken çok ağrım oluyor neyse bizim köyde bi komşumuz var böyle zam felan kaldırıyor rahimle oynuyor regl ağrısı olanlar çocuğu olmayanlar felan hep onun yanına gidiyor annemde illa geleceksin dedi ben korkuyordum ağrıyordur diye hiç gitmemiştim kadının yanına, annem zorla götürdü beni adetimin 2.günüydü kalktık gittik kadın karnıma bi dokundu rahimin taş gibi dedi asla çocuğun olmaz doktorlarda anlamıyor böyle şeylerden dedi bende dedim daha çocuk denemedik hep korunuyorum ama regl sancım çok oluyor (acillik oluyordum her ay) neyse sonra kadın dokundu oynadı biraz karnımla masaj yaptı sonra bir ot söyledi kürtçe de otun adı “hiro” Eve git bu otu sütle kaynat sonra karnına bağla sabaha kadar beklet dedi ama süt sıcak olacak yani. Neyse kalktık eve gittik otu bulduk bahçeden sütle kaynattım karnıma bıraktım sabaha kadar sabah kadın tekrar çağırmıştı kalktım gittim aç karnına sonra kadın dokundu yumuşacık olmuş dedi sonra kendi evime geldim adetim bitti yıkandım ilk koruması ilişkimdi o ay hamile kaldım şu an son adet tarihim kadının karnımla oynadığı tarih. 37+5 haftalık hamileyim. Ben batmanda yaşıyorum