RabiaKilic 38+6 günlük oğluşuma hamileyim kızlar. Bu kasık ağrısı ara ara yoklardı ama geçerdi sabahtan beri geçmeyen kasık ağrım var. Doğum sancısı belden doğru gelir diyorlar ama belimde bir ağrı yok sizce hastaneye bi gidiyim mi?
sedseda RabiaKilic herkesin aynı olmaz ki canım eğer çok kötü hissediyorsan git derim ben de 40 olacağım yarın iki haftadır benim de ara ara oluyor ama ne açıklık var ne bir şey 🤣
Anneseker RabiaKilic ay benimde resmen kasıklarımı içerden kopartıyorlar çok kısa sürüyor ama iki büklüm oluyorum ağrı girince 38+1 karnımda iyice küçüldü sanki ya doğum yakın gibi
sumeyra14 RabiaKilic ben de 38 deyim ve geçmeyen kasık ağrım oldu saatlerdir Tuvaletin varmiscasina baskı ve kasık ağrısı birlikte Siz de durum ne olmuştu sonrasında
Nursensever 37+5 imdeyim ben de. Çatı kısmında inanılmaz ağrılarım var. Yatakta dönemiyorum. Kalkamıyorum. Doktor magnezyum verdi ama faydasını görmedim
RabiaKilic Nur7536 Evet 39+4 de doğum yaptım. Hastaneye giderken tek ağrı olan yerlerim kasıklarımdı. Ama suyum gelmişti benim
Nur7536 RabiaKilic çok sevindim canım ❤️ benimde bugün başlayan bir ağrım var sık değil ama ara ara vuruyor nts de birley çıkmadı ama bugün sabah olmaya başladı daha önce yoktu ilk gebeliğim anlamıyorum da