Diloshhh24 Merhaba kızlar hamileyim 8+6 bugün rüyamda kızım olacağını gördüm sizdede böyle bi durum oldumu ?🤩
AYSuNm Diloshhh24 2hamileligimdede kiz gordum kiz oldu gercekden ama 3cu hamileligim wu an bi wey gormedim daha 7+3
Ebrarabla_06 Diloshhh24 bende ilk kızımda gördüm kız bebek gördüm ve kızım oldu bundanda kız gördüm bakalım cinsiyet belli değil
Aselim11 Diloshhh24 benim 3. Gebeliğin ilk ikisinde hep erkek bebek gördüm kızlarım oldu bunda 11 haftalığız 2 kere kız bebek doğurduğumu gördüm bakalım sonuç ne olacak cinsiyet daha belli değil ☺
Baharozkan Gebeliğim. İlkinde gördüm oğlandı . İkincide yine gördüm kız dı . Şimdi tekrar hamileyim yine gördüm rüyamda kız . Hepsinde doğru çıktı . Ve hepte doğru hissettim . İçime doğan neyse o oldu. Allahım sağlıklı versin inşallah
Aysll33 Diloshhh24 rüyamda kz gordm ama erkek bebek dendi kz kardeimde kız görmüş hayırlısı doktor erkek diyince kz bekliyodk dedim 😂
Dh52 Diloshhh24 ilk hamileliğimde erkek gördüm oğlum oldu ikinci hamileliğim doktor cinsiyeti erkek diyor pipiyi gösteriyordu bakalım Buda doğru çıkacak mı çok merak ediyorum 😊
EZeynepKkAkaln Diloshhh24 benim ilkinde erkek gördüm oğlum oldu şimdi kıza hamileyim cinsiyetini öğrenexegim hafta kız gördüm kız çıktı 😊🫶🏻
Haticee7818 Diloshhh24 ilk oğlumda kız gördüm hatta ismini de gördüm ama erkek oldu bu hamileliğimde de hep kız görüyorum yine erkek 😀
Meyranas Diloshhh24 bnde iki yaşındaki halini gördüm diyebilirim aynı bana benziyordu ince kaşlı dalgalı saçları vardı ama çocuğu olmuyor diye birine evlatlık vermişim 2 yaşında karşıma çıkmış evlatlık ne alaka onu anlamadım
Mormnekse Diloshhh24 Doktorum %55 kız demesine rağmen iki defa erkek bebek gördüm şuanda bebegimin erkek olduğunu öğrendim 😂🥰
asell13 Diloshhh24 ben şüphelendim sabah test yapacaktım o gece rüyamda kızımın saçlarını tarıyordum 🥰 24 haftalığım kızım oluyor 🤍
Myrtle Diloshhh24 bende hep kiz goruyordum, kiz istedigim icin bilincaltimi etkilemis demekki 😀. Sukur saglikla buyuyen kizim olacak :)
Lumlum Diloshhh24 ben daha hamile olduğumu bilmeden gördüm bi kere, ikincisinde de yeni öğrenmiştim ikisinde de kız çocuğu gördüm ama bebişim erkek :)
Songul-12 Benimde tersi oldu ilk hamile kaldığımda rüyamda erkek bebek gördüm ama kızım oluyor kavuşmamıza son 23 gün kaldı 😁