Berraseris Kızlar 22 haftalık gebeyim bebek hareketleri az ha günlük bi iki tekme ya da hiç bu hafta da böyle mi herkesten duyuyorum günlük 20-25 tekme atıyor diye üzülüyorum
Rumesi Berraseris bende sizin gibiyim 21+1 olduk ama çok hareketsiz bebek günde 1 veya 2 defa hissediyorum
Gulkaya1712- Berraseris hiç korkma benim 28+5 ben bile günün belli saatlerinde hissediyorum bazen çok hareketsiz bile olabiliyo her bebeğe göre değişiyo
busrayldr1 Berraseris hiç korkma. Tam net hareketini 28den sonra hissedersin. Uyuyup uyandığı saate kadar ezberlersin. 31 haftalık hamileyim bazen hissetmiyorum ama uyuduğunu biliyorum. Sonuçta onlar daha Kücücük bebek. Yeni doğmuş bi bebek bile günde 1 2 saat anca uyanık kalıyor telaş yapma 😊
_06ogretmenanne O haftalarda sürekli hareket hissetmek pek mümkün değil. Bebek daha çok küçük ve hareketlerini yeni hissetmeye başlıyorsunuz. Ben de çok endişelenirdim en ufak hareket hissetmesem. 28’den sonra falan düzene giriyor hareketleri aslında☺️ O yüzden hiç endişelenmeyin
Bebitom72 Berraseris ilk gebeliğiniz mi. Eğer öyleyse kimi insanın ki pek hareket etmiyor. Hafif Soğuk su için öyle bir deneyin sayın hareketlerini.
Berraseris Bebitom72 ilk gebeliğim ama ben çok zayıf biriyim ondan yağ dokusu olmadığı için çok kolay hissettim her hareketini
Momsday 22+6 yım bende , dün doktora aynı şikayetle gittim :) Bu haftalarda hissetmemen gayet normal dedi , sıkıntı yok dedi şükür 🙏
Serendipity16 Berraseris benimde o haftalarda çok azdı sadece yatıp uzandığımda birkaç kere hissediyordum 24’ten sonra çok hareketlenmeye başladı bazen az bazen çok olması normalmiş büyüdükçe daha hareketli oluyorlar