Mirom 17+4 olduk şükür bugun canm acayip cips istedi kizlar yedim ama sonra da pisman oldum zararı olurmu varmı cips yiyen
ceco Mirom ben 15+2 yim ben sürekli yiyorum zannetmiyorum ama 🤔 hattaha su felan içemiyordum kola içiyordum hep doktor iç en azından du içmiyorsun kola içebilirsin dedi
Ozlemsvr Mirom sürekli yeme de. Bir şey olmaz arada yemekten. Bende yiyorum napayım onu yeme bunu yeme bu da nefis yani üstelik hamileyim, aklımda kalacağına midemde kalsın 😂
Azrazerin ceco 🤔doktorunu değiştir. Bence hamile olmayan insanda bile gaz şiikinlik yapan birşey ve içilmemesi konusunda defalarca uyarıldığı halde siz hamileyken doktorum su içmiyorsan kola iç dedi diyorsunuz
Eda0509 Mirom ay yok kız bişi olmaz 😄 bebik istiyor anam napalım yaa 😅 canım isteyince azcıkta olsa yicez. Aşırı olmadığı sürece bisey olmaz 💕
Mylifeee Ben cipsss hastasıyım 10 haftalıgım veeee ikii günde birrrr yiyorum yaaa :( hatta suanda aldım film le yerim diye asermekten beter oluyorum cips denilince cok mu zararlı yaaa basına bsy gelen olmusmu :/