Deletedmom_85 Zeynomsu Ay aglamayin rabbim inşallah sizede çok güzel hayırlı doğum nasip etsin inşallah çok sağ olun bu arada 💜
2cucukannesi Deletedmom_85 hayirli olsun cnm gozun aydin kac kilo kac cm bide 37 olduğu icin kuveze vs kondumu acaba benimde erken doğum riskin var o yuzden soruyorum
Deletedmom_85 2cucukannesi 2900 kusurlu bir sey 47cm doğdu. Çok şükür girmedi kuveze sağlık sorunu olmsdi 🙏
Babymomm- Gözünğüz aydın çok geçmiş olsunn doğumdan sonra dikişlerni ne durumda peki acı ağrı cs dilişlerde sorun varmı
Deletedmom_85 Babymomm- Sağ olun yalan söyleyemeyeceğim ilk 2 gün çok ağrım oldu ağrı kesiciler sayesinde iyi hissettim. Yürümekte falan zorlandım biraz
Deletedmom_85 Anneeadayi3 ıkınırken olan açılmada canımız acıyor mu Maalesef evet ama her şey geçiyor unutuyosunuz Gelirse büyük tuvaletin ysp nolcsk 😄 ama inan o an onu düşünemiyorsunuzzaten
Sguney @Deletedmom_85 Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏼 epidural olmadı sanırım değil mi? 36+5 im bende beklemedeyiz ☺️
Ayysseee Deletedmom_85 gözlerim dolu dolu okudum nasıl mutlu oldum anlatamam 🥺💝 o minik ellerini yerim onun, Rabb’im hayırlı evlat eylesin size insaAllah canım benim 💗
_medusa_ Deletedmom_85 gözünüz aydın sağlıcakla büyütün bebeğinizi 💜💜 bende sizin gibi tüp bebek ile hamile kaldım 37+0 ım bugün darısı benim de başıma 🙏🏻🙏🏻