Ve artık mezun olma vakti çok uzun oldu ama her detayını anlattım😅hamileliğimin başından beri burda güzel doğum hikayelerini okuyup kendimi motive ediyordum ve asla normal doğum düşünmedim kendinden gelen ağrıya okeyim ama dışardan müdaha edilmesi alt tarafımla oynanmasını düşünmek beni çok kötü etkiliyordu. Doktorumda benim çok hassas olduğumu korktuğumu en başından beri farketti ama hep soğukkanlı yaklaştı bana 32. Haftada sezaryen olmak istediğimi söyledim ben sana ne dersem kafana koydun bi kere dedi ve sezaryen günü aldık spinal istemiştim aslında doktorum tedirginliğimden dolayı genelde daha rahat edeceğimi söyledi. Dün sabah 9 da girdik hastaneye önlüğümü giydim nst bağlandı ve en çok korktuğum şey olan sondaya geldi sıra dediğim gibi alttan müdaha edilmek beni en zorlayan şey tabiki hemşire kaç defa denediyse başaramadık ameliyathaneye indim doktorum geldi anesteziden sonra takamam bebeği almam gerekit dedi bana şirinlik falan yaptı ben takiyim bana izin ver dedi 2 dk da yaptı ama çok acıdı canım ya da ben alt taraf müdahalelerden korktuğum içindi neyse anesteziyi verdiler ve sonrası mutlu uyku 😅 uyandığımda da hiç zorlanmadım hiç etkisinde kalmadım narkozun anestezici uyan şeyma dedi direk açtım gözümü bebeğim nasıl dedim bi kaç kere iyi olduğunu söyledir o an canım çok yandı dikişlerim ağrıyordu bu bir gerçek ama dayanılmıcsk kadar değil ameliyattan önce ağrı pompası istemiştik odama gelince onu taktılar aşırı rahatladım sanki hiç ameliyat olmamış
gibiydim bebeğimi yatırdım yanıma emzirdim çok güzeldi sonra ebe gelip alttan elini sokup kanı temizlemek istedi izin vermedim o sırada doktorum geldi tamam sokma karnına bastır dedi o da çok acıdı ama saniyelikti vee sonda çıkma işlemi geldi ve ben yine ağlıyorum 😅 neyse sondayı çıkarttık bi şekilde girerken ki gibi değildi ayağa kaldırdılar aşırı aşırı zorlandım vücudum 2 ye ayrılmış gibiydi bir iki adım atıp yattım az önce 4. Ye kalktım her kalkışımda biraz daha zorlayıcı oluyor birde gaz problemi yaşadım çıkaramadım onun ağrısı oldu onuda daha demin çıkardım şükür şimdi çok çok iyiyim iyi ki sezaryen olmuşum 🌸🥰