Kızlar selamm❤️ duygularım çok karmakarışık inşallah buraya günün sonunda pozitif doğum hikayemi de yazabilirim. Doktorum vajinamda oluşan mantar enfeksiyonu nedeni ile zorunlu sezaryene karar kılmıştı tarihi 9 Şubat olarak konuştuk. Ancak 1 Şubat akşamı benim tansiyonum 14 ü ve daha sonrasında 16 yı gördü. Kendi hastaneme gittik tetkikler yapıldı parol takıldı tansiyonum bir an da 9 a düştü eve geldik. 2 saat sonra tekrar yükseldi bu sefer şok tehlikeli hal aldı ben tuvalette yığıldım kaldım eşim polis olduğu için göreve geri gitmişti ben aradım eve geldi hastaneye geçtik tansiyonumu düşürmeye çalıştılar nst ye aldılar ancak 14 e kadar düştü. Bilenler vardır çam sakuraya gidin orası daha kapamalı nöroloji acile gidin dediler gittik tahliller verdi sabah 8 de çıkmıştı bizlik bir şey yok kendi kadın doğum doktorunuzla görüşün ilaç başlatsın dedi. Çok yorulduğumuz için artık eve geçtik. Uyuduk dinlendik kendi hastaneme gittik doktorum bebeğin suyunun azaldığını ve tansiyon yüksekliğinden dolayı damarların tıkandığını bebeğin beslenemediğini söyledi. Kilosu çok geride kalmıştı 36+5 tik ve kilosu 2.113 kg ydi. Önceden konuştuğumuz tarihe tam bir hafta kalmıştı bir hafta beklesek bir şey olur mı dedim garanti veremem bebek beslenemiyor suyu az dedi. Yarın gel yatışını yapıyoruz ve sezaryene alıyoruz dedi. Doktorumdan çok memnunum herkese tavsiye ediyorum. Ancak beni üzen 1 hafta 10 gün kadar küvözde kalabilir dedi çok üzüldüm ona. Biliyorum stres yapmamam korkmamam gerekiyor bebeğim için ancak duygularım öyle tarifsiz ki. Hem mutluyum hem endişeliyim hem üzülüyorum annelik böyle bir şey galiba. Gün sonunda kalanını yazmak için sabırsızlanıyorum benim için dua edin dualarınızı eksik etmeyin. Şu an saat 05:23 saat 8 de yatışım olacak ve 11 12 gibi de ameliyata gireceğim. ❤️❤️