mimikii Kızlar etlik şehir hastanesinde doğumdan memnun kaldınız mı sancı odası ve doğumdan sonra kaldığınız odalar kaç kişilik oluyor
Bartumommyyy mimikii ben 19 gün önce orda doğum yaptım benimki sezaryen oldu nst bağladıkları odada 2 kişiydik ameliyattan sonra da 2 kişilik odadaydık eşimin tanıdığı yardımcı oldu daha sonra tekli odaya geçmiştik
mimikii Bartumommyyy ay ne güzel ya böyle tanıdıklar olması iyi oluyor gerçekten doktorlar ebeler nasıldı peki memnun kaldınız mı
Bartumommyyy mimikii okadar tatlı bir ekibe denk geldim ki eveler hemşireler doktorlar hepsi çok anlayışlı güler yüzlülerdi
mimikii iremm00 yakın o zaman tarihlerimiz neden sezaryene karar verildi isteğe bağlı mıydı gerçi isteğe bağlı devlette yapmıyorlar diye biliyorum
iremm00 mimikii vasa previa vsr vende detaylidada onaylandı stn riske atılmadan sezeryan olmam gerekiyor zaten 3 gün sorna alttan muayene olacakmışım bakacaklar 😬😬
mimikii Kötü etkilemez inşallah bu durum seni ya alttan muayne etmesine gerek yokmuş ki o zaman böyle bi şeye karar verildiyse