littlefish Kizlar mide yanmasindan deliriyorum resmen boyle bir yanma yok. Dogumdan ne zaman once rahatliyor? Bebek asagilara indikce rahatlayacak mi yoksa dogurana kadar devam mi? 😵💫 Agliyorum resmen gozumden yas geliyor yahu o derece bir mide yanmasi.
Kediannesi1 littlefish hemen geçiyor her hamilelik problemi merak etmeyin sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Esra_4774 littlefish Size çok iyi bir mide ilâcı önericem felaket iyi bir ilaç mideye indiği an ağrısı yanması bitiyor GAVİSCON mide şurubu eczaneden alın doktora yazdırın tabi daha uyguna gelir saglıcakla kalın gebelikte de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz🥰
mavideniz6 littlefish Ben doğum yaptığım gün hem bulantılarım hem yanmalarım bıçak gibi kesilmişti :) yanmaya soğuk süt çok iyi geliyor ben sütle gezerdim evin içinde😅
esshn Benim de mide yanmalarım çok arttı doktorum gaviscon şurup yazdı gerçekten rahatlatıyor. Siz de doktorunuza danışın isterseniz. Hiç çekilmiyor mide yanması 🥺
littlefish Gaviscon iciyorum surekli yanimda disari ciksam bile cantama atiyorum hemen ama cok kisa sureli etkisi oluyor mideme. Acaba olcegini mi az tutuyorum? Bir tatli kasigi iciyorum gunde 1 defa gibi ama. Siz ne kadar iciyorsunuz sabah aksam gibi mi?
Gozdecaner littlefish kız bı tatlı kaşığı neyine yetsin günde en fazla 3 defa bir yemek kaşığı kadar kullanım serbestliği var gebelikte ama çok uzun vadeli kullanım istenmiyor tabi yinede
Ozlemgokce littlefish Çok az içiyormuşsun yemek kaşığıyla iç,kesmezse çay bardağının yarısı kadar karbonatlı suyu dik tek yudumda hemen kesiyor ben anca böyle çözüm buldum