Kiwitoveannesi fundatlas bizde 28 haftalık olduk çok şükür iyi gidiyor Nisan 15te kavusucaz inşallah pazartesi günü kontrolüm var çok heyecanlıyım buyudumu kilo aldımı merak ediyorum 2 hafta önden gidiyordu
Esra_4774 fundatlas 30+6 haftalık olduk🥰🤲 mide yanması dışında ve bebegin pozisyonu ters başka sorunumuz yok çok şükür bide elde ayakta şişlik var ya 🥲
MadameNoire fundatlas 29+6 şu an..Her türlü zorunlu sezaryen olacağım için ne tarafa döndüğü önemli değil 🤣🤣💙 makat gelisli bunu iyi hissettiriyor oğlum.. Bel ağrılı geçiyor bu ara artık iyice agirlastigimi hissediyorum yine de kararında işimi yapmaya devam.. zaten yatmayı fazla seven biri değilim 😄
Kahverengi fundatlas 26 haftalığız ilki zorunlu sezeryan olduğu için buda sezeryan olucak o yüzden nisan ayına denk geliyor doğum hala bir isim bulamadım kızıma eşim hiç birşeyi beğenmiyor
Esranur11 Benimki de dönmemişti en son geçen hafta gittiğim de ama detaylı ultrason çektirdiğim yerde ki adama sordum bebek 1 saatte de döner onu çok büyütmeyin dedi
fundatlas Esranur11 banada döner dedi ama nedense dönmeyecek gibi bir his var içimde sanki yerini beğenmiş niyeti yok gibi 😂
fundatlas Esra_4774 inşallah dönerler ya 🙏🏻 benim içimde dönmeyecek gibi bir his var nedense 😂 mide yanması bu hafta bende de başladi malesef çözüm çok yememek hafif aç kalkmak sofradan yoksa bulantıyla yanma off gece uyutmaz 🥺
Esra_4774 fundatlas Benimde oyle korkudan hergün yarım saat, bi saat yürüyorum bazen birşey hissediyorum yukarda inşallah poposudur ama bana başı gibi geliyor 🥲
Esra_4774 fundatlas aynen bide o var aşağıda daha çok hareket hissediyorum inşallah düzelir düzelmezse müdahale ederiz normal doğum olsun diye 🥺🥲🤲
yusasmami 29+6dan merhabalar, mide yanmam olmasa her şey daha güzell olacak ama annesine çektirmedi yavrum bu gine kadar tek mide yanmam oldu 😂 benimki baş gelişli 24. Haftadan beri değişmedi pozisyonu bakalım ❤️