MorKelebek54 Baharcaner genelde kesfette neyi kaydediyosan o tarzda seyler cikar mesela ben ilk hamile oldugumu ogrendigimde bi kac tane bebek kiyafeti kaydettim bebek videolari kaydetim bide iste gebelik videolari kaydettim simdi surekli o tarzda seyler cikiyo karsima ☺️ bi arada korelilerin ymeek yiyip attigi videolari izleyip kaydetmisim bi kac tabe sonra baktim ki full hep onlarin yemek yedigi videolar cikti lanet bisi ya o videolar deli fini acikiyorum onlari izleyince bagimlisi oluyosun bi kere izleyince neyse konu bu degil 😂 kaydettigin begendign seylere gore kesfet cikar canim
esshn Nelere daha çok bakıyorsanız/aratıyorsanız onları öne çıkarıyor. Mesela yemek videosu izlediyseniz onları çıkarır, bebek videoları izlerseniz onları çıkarır gibi. 😊
SenaBM Baharcaner çıkıyor tabi ki bende sürekli arkadaşlarımın beğendiği şeyler bide kedi bebek videoları var 😂 futbol bile çıkıyor tır videoları çıkıyor. Eşim futbol oynuyor babam tırcı onların beğendikleri hep😂
Opheliaxxx Baharcaner bence düşüyor çünkü benim hiç ilgilenmediğim konularda videolar geliyo ve bakıyorum mutlaka bi arkadaşım beğenmiş oluyo ve bu benim önüme düşüyor
esshn Baharcaner bence düşüyor arkadaşlarımın beğendiği ama benim ilgi alanım olmayan şeyler de görüyorum ben. Ama genel olarak benim baktığım, arattığım şeyler daha çok çıkıyor 😄