smykll1 feyzaozdmr soğan kürünü bende içemedim incir kürü var onu deneyin o ay hamile kaldım 8 ay sonra :)
smykll1 Furqane2002 mrhbslm yarım litre suya 8 adet incir doğrayın suda kaynasın ayrı bi tencerede 2 adet havuç yarım litre su onu da kaynatın ama ayrı tencerede kaynicak kaynadıktan 7 8 dk sonra kapatın ılıyınca iki suyu birleştirin her gün aç karnına
smykll1 Furqane2002 evet tekrar yapacaksınız adet bitiminden sonra içmeye başlayın bu ay için diğer ay tekrar içmeye başlarsınız ben 15 gün içtim o ay hamile kaldım yumurtaları çatlatıyo doktor saraçoğlunun tarifi
Furqane2002 smykll1 Yumurtlama ve çatlama gününde içdinizmi?burda kızlar bana soğan kürünü çatlama olan gününen sora içme dediler rahimde sürüşkenlik yapıyormuş
feyzaozdmr papatyaolsun yumurtlama günleri bildiğim kadarıyla içilmiyor değerlendirmek gerekiyor o günleri ama ben değerlendirmedim yumurtlama gününde de içtim ilişki olmadı
Elifcee79 feyzaozdmr 1 su bardağı olması lazım sabah aç karnına akşam da yatmadan önce günde 2 bardak ve beyaz soğan çeşme suyu değilde arıtıcıdan veya marketten aldığımız hazır sudan olmalı 15 gün içmek lazım o sürede ilişkide olmamalı