birkimseee Yaşayan var mı arkadaşlar aprillam aldım yattım mide bulantısından uyuyamadim bi anda çıkarınca sonlara doğru kan geldi Kusmak bitti hala tükürükle az az kan geliyor Normal mi me yapayım
Sevvooi birkimseee gebelerde çok kusmaktan kaynaklı yemek borusu yırtılması olabiliyormuş bişey sendromu dedi hatırlamıyorum tam ismini belli aralıkta kan aldılar benden ilk başta kanımda eksilme oldu endoskobi olcaktım içe kanama var diye sonra testler tekrarlandı kanda eksilme çıkmadı gerek kalmadı
Sevvooi birkimseee bende sadece kusarken geldi devamı gelmedi dediğiniz gibi azdı ama çok korktuğumuz için gittik sizde imkanınız varsa gidin içiniz rahat eder hem
birkimseee Sevvooi muhtemelen gidemiycem boğazımda kuruluk oluştu umarım ciddi bi şey yoktur Eşim pek onemsemedi kanı da gördü ama inşallah geçer de bi sıkıntı olmaz dua buyrun olur mu
Sevvooi birkimseee inşallah bir sıkıntı yoktur zaten içte kanama varsa birşekilde dışarı atman gerekiyor ya kusarak yada dışkı olarak takipte kal canım umarım bir sıkıntın olmaz🙏🏻