Umut_aras Kizlar 28+0 küçük tuvaleti yaparken klozete oturuyorum otursam sabaha kadar minik minik gelecek bu nedenki
Ervaa35 Umut_aras off 33. Haftama geliyorum resmen sürekli çişim varmiş gibi geziyorum ay yapıyom galiba altıma diyorum tuvalete bir gidiyorum 2 damla geliyo bu muydu yani diyorum😂 ve idrar torbamı çok oynatıyo canımda yanıyo
nazazra24 Umut_aras benim yeni biraz düzene girdi 28+3üz yavrumla klozetten kalktığım an tekrar geliyordu gelen de birkaç damla 😂
pilateslover Umut_aras bir suredir mi böyle hep mi böyleydi? Yanma batma vs de varsa idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyor doktor lar
Ervaa35 Umut_aras ben senin ayından beri hissediyorum😂 yapcak bısey yok napalım az kaldı dişimizi sıkıcaz🥳🤣
pilateslover Umut_aras dediğim gibi yanma batma sık idrara çıkma ama az gelmesi, zorlayarak gelmesi, bel ağrısı vs başlarsa takip edin kendinizi
pilateslover Umut_aras yok canım me erken doğumu sakın düşünme öyle seyler, idrar yolu enfeksiyonu sık oluyor gebelikte ya bu belirtiler varsa doktorlar idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyor