umrumdadegil xhbgns aşko ben sana dedim sen çok şey istiyosun diye🤣🤣 hiç bir istediğin olmadı bebişin istediği oldu 🤣🤣
xhbgns umrumdadegil Kdldjd ama bi yandan dün biliyodum sana dedim ya bi de yarın geliyomuş diye geldi 🥹
xhbgns umrumdadegil Ben iyiyim kuzum çok şükür yorgunum sadece biraz ama güzel yorgunluk bebiş de iyi uyuyor 🥹🥹 Hamileliğimiz 5 gün araylaydı bebişlerimiz de öyle oldu
xhbgns umrumdadegil Sen nasıl oldun daha iyi misin toparlanabildin mi kuzu? Bizimkiler kopamadı ayrılamadı😂😂
umrumdadegil xhbgns iyidim de hastane işlerim vardı bebişi götürdüm bugün orda da aksilik üst üste geldi 🤦🏻♀️ çok yoruldum 🥲 kanka olacaklar canım 😂😂
xhbgns umrumdadegil Öyle deme kuzu vardır her şeyde bi hayır en azından sağlıkla aldın kucağına bak yanında kocaman oldu bileee 💕
umrumdadegil xhbgns tabi canım öyle zaten onu şeyden dedim ayakta çok kalmak zorunda kaldım sezaryenli olunca dikişler yanmaya başladı
xhbgns Rumoss Ben dün doğum yaptım, çok şükür sağlıkla kucağıma almak nasip oldu biraz uzun sürdü ama yine de geldi minik kelebeğim 🌸