Yozgee 97-Mucize gebelik hazırlık için kullanacaksanız regensis kullanmanı tavsiye ederim Gebelik hazırlığımda onu kullandım iki ay , sonra doktorum devletin verdiğini yazdı
97-Mucize 1palyaco solgar markasının diğer vitamin vs ürünlerini çok övüyorlar trendyol da da hep 5 yıldız ürünleri. Daha önce eczaneden folbiol aldım araştırınca günlük miktarı yüksekmiş bildiğiniz iyi olan varsa diye sormak istedim ☺️
BTAU 97-Mucize folbiol içme çok ağır ve fazla folik asit tehlikeli bebek için. Arkadaşımda kullanmış doktoru kızmış eczaneler hep bunu veriyor niye veriyorlar hamilelere demiş.
97-Mucize Yozgee sizin önerdiğinizin yorumlarını okudum sanırım sizinkini alacağım çok mantıklı geldi tüm vitamin ne ararsan var hepsini ayrı ayrı almaktansa bu çok mantıklı ay çok teşekkür ederim ☺️
Nssyclk Folik asit yerine doğal metil folat kullanın. Folik asit sentetik bir takviye. Metil folat , folatın doğal formu. O da solgar ve ocean markalarında var.
97-Mucize Nssyclk evet aslında onu da gördüm solgar da folat olarak da folik asit olarak da ayrı satılıyormuş fakat arkadaşın önerdiği regenesis adlı ürüne bakınca içinde B12 omega folik asit falan neredeyse ihtiyaç herşey var mantıklı geldi sanki
97-Mucize BTAU e BTAU evet bende eczaneye hangi folik asit almalıyım diye sorduğumda folbiol ü vermişti kullandım bitirdim sonra bir öğrendim ki meğerse iyi değilmiş şimdi o yüzden burada sormak istedim ne alayım diye