Elifttk Dilara_tekin cıft yumurta ıkızlerı sağ sağlık kucağınıza almak nasıp olsun ınsallah tek yumurta olsaydı cınsıyetlerı aynı olurdu fakat sızınkı farklı olma ıhtımalı çok yüksek
Efeoglum54 Dilara_tekin bende ıkızlere gebeyim 28 haftalık bı kız bı erkek ve çok zorlanıyorum tek cıft doktorum dedi öyle bsey yok
Beyzanur_ @Dilara_tekin ben tahmin yapamam ama çift yumurta ikizi oldukları için 3 seçenek var ya birisi kız birisi erkek ya ikisi de kız ya da ikisi de erkek olur tek yumurta olsaydı her iki cinsiyet de aynı olurdu farklı olmazdı
MorKelebek54 Beyzanur_ kiz baska secenek yok zaten ya ikisi erkek, ya ikisi kiz ya da biri kiz biri erkek dedigin gibi 😂
Dilara_tekin 34busra Benim istediğim de öyle canım normal de devlete gidiyorum ama devlet 17.haftaya kadar söylemiyor cinsiyetini bende 14.haftamda özele gidecem öğrenmek için
Elifttk Dilara_tekin perınatolojıye devlet hastanesine gdıyorum 16 haftada erkegı kesın ama dgerını kıza benzettım kefıl degılım dedı bır sonrakı geldıgınde net soylerım 19 haftada kız erkek olduğunu soledı
Dilara_tekin Elifttk inşallah benimde bir kız bir oğlum olur bı oğlum var zatn hemde 5ay 22gunluk daha
Elifttk Dilara_tekin var nasıl olmasın ayrı kese cıft. tek kese tek yumurta ıkızı oluyo plesantaları aynı yada bır taneden ıkı bebek beslenıyo hatta tek yumurta ıkızlerı cıfte göre daha erken muayene kontrole çağırıyor doktorlar rıskı var diye
Efeoglum54 @“Elifttk”#p31310493bende sizin gibi merak ediyordum cıft mı tek mi diye bana dedi öyle bsey yok
Dilara_tekin Elifttk bı arkadaş doktorum tek veya çift yumurta diye bisy yok dedi yazmista aklım karıştı canim
Ebrar042 Tek yumurta mı çift yumurta mı bilemeyiz maalesef tek yumurtan varsa ilk 72 saatte ikiye bölünüp iki kese ve iki plesenta olabiliyor benimde iki oğlum olacak ama tek yumurta mı çift yumurta mı bilmiyorum aşılamada 2 yumurtam vardı