Hatice99 İyi akşamlar kızlar özür dileyerek soruyorum 20+3 hamileyim az önce idrara çıkarken sarı sumuksu akıntı geldi başına böyle şey gelen var mı
Merveegazann Hatice99 bende sarı değilde daha çok şeffaf böyle parça gibi geliyo arada doktora da sormayı unuttum korkmuyor değilim
Kosarer Bende 20 haftalığız bu aralar sarı akıntılar çoğaldı bende merak ediyorum neden acaba be iç çamaşırımda çabuk kirleniyor ve ıslanıyor 🤔
Ayser Kosarer benımde aynı sekılde sırılsıklam oluyo camasırım doktorum normal dedi.. Suyu cok ıcınce sarı akıntım gecıyo benım
Hatice99 Kosarer aynen ya canım akıntı zaten çoğalmıştı bende bu gün dahada fazla gelince rahatsız oldum
Kosarer Su içmeye yeni yeni başladım ilk başlarda Sudan bile midem bulanıyordu içmediğinizden olabilir mi?
zgeYcetrk 33. Hafta dayım hala akıntım oluyor hanımlar. Hamilelik boyunca genel de sarı kokusuz ve şeffaf olduğun da korkmanıza gerek yok. Ama içiniz de kalmasın. Bir idrar tahlili falan yaptırın isterseniz. Ama bol su şart ☺️🙏🤗
Kosarer Bugün idrar tahlil yaptırdım normal çıktı sarı akıntı yeni başladı bende Allah başka dert vermesin napalım Bebişler iyi olsun 💙🐣😊🤲