RM0 Nurgr1 32+1 haftalığız martın sonu doğum dedi doktorumuz ama bakalım beyefendi ne zaman gelmek isterse :) Yoğun tekmeler can yakıcı olsa da mükemmel bir his yorgunluk uykusuzluk de cabası 🤦🏻♀️ Ama olsun sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değilll rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin kolay doğumlar nasip olsun hepimize 🙏🏻💙
Leylayz Nurgr1 benim 31+2 deyiz çarşamba kontrolümüz var huzursuz bacak sendromu yaşıyorum çok zorluyor
Blackkcat Nurgr1 32+4 sezaryenin mart ilk hafta büyük ihtimalle,benim beneğim kanala girmiş başı dr öyle dedi,haftaya tekrar gidicem dr,çok aşağı yani bebek öyle dedi dr
ayisit Nurgr1 34+0 dan selamlar 😂 Doğum yaklaştı korkusu ve heyecanı var bebiş doğdu butonu da gelmiş iyice gerildim 😂😂 bugün hastane çantamı bitirdim çok şükür
Bebisbg34 ayisit 34+1 bacak arası öyle bi ağirior kı yürümekte zorlanıyorum penguen gibi sende durumlar nasıl🤦🏼♀️
Df0907 Leylayz merhaba, şuanlik iyiyiz herhangi bir sorunumuz yok geceleri uyurken biraz zorluk çekiyoruz sadece 🥰 Evet biz bugün 32+1 günlük olduk :)
minik_kurabiyeee Nurgr1 35+5 doğum heyecanı stresli geçiyor son günlerim ama sağ salim kucağıma almak için sabırsızlanıyorum 🤭 biraz daha zorlaşıyor şekerle uğraşıyorum bakalım hayırlısı sizin nasıl gidiyor hamilelik🌸
delidoluanne_ minik_kurabiyeee sekerle ilgili ne yapıyorsunuz acaba bende yeni öğrendim ve mutsuzum bu konuda. 34+5teyiz biz
minik_kurabiyeee delidoluanne_ diyet ve insülin kullanıyorum 🥲 7. Haftadan itibaren uğraşıyorum şekerle kafanıza takılan soru varsa sorabilirsiniz ☺️
delidoluanne_ Çok geçmiş olsun öncelikle bu konu hakkındaki bir bilgim yok herkes geçiyor diyor ama ailede şeker hastalığı olduğu için ben endişeliyim sürekli.bende yoktu. Şu an sadece diyet uyguluyorum birde degerlerimi girdiğim bir uygulama var hastanenin takip ettiği. Bebeğime bir zararı var mı bilmiyorum nasıl ilerleyecek bilmiyorum sonra nasıl olacak ?🥺
minik_kurabiyeee delidoluanne_ teşekkür ederim sizede geçmiş olsun benim sadece babannemde vardı şeker onun haricinde hiç kimsede yok . Diyete uydugunuzda kaç çıkıyor değerleriniz? Ve stres yapmamalısın stres şekeri sever ve yükseltir sakin olmaya bak . Ve fark edilmeyen önlemi alınmayan şeker tehlikeli sen şuanda biliyorsun ve ona göre diyet yapıyorsun o yüzden bebeğine zarar verecek diye düşünme dediğim gibi bende 7. Haftada çıktı şuan 35+5 haftalığım ki ben 250 300 leri goruyordum