Dnyaa56 Kızlar 27+6 günlük hamileyim beyaz su gibi akıntın oluyor kuruyunca beyaz leke kalıyor iç çamasırında enfeksiyon vardı antibiyotik kullandım geçmedimi acaba sizinde oluyormu normalmi acaba
Lamiyye_Yilmaz Dnyaa56 bende oncedende vardi o hamilelikten sonra baya artdi cok aff edersiniz gunde 2 3 kere ic camasirimi degisiyorum resmen cok rahatsiz etmeye basladi doktora sormaya utanihorum gitdigimde
Serfes1 Dnyaa56 benimde o akıntım artmıştı bazen idrar kaçırdığımı sanıyordum öyle su gibi bir akıntıydı. Sonra biraz ağrılarımda olunca doktora gittim rahim ağzım kısalmaya başlamış. Belki sizin ilgisi yoktur ama önlem amaçlı bir baktırabilirsiniz bir sonraki kontrolde
Dnyaa56 Lamiyye_Yilmaz doktora sorun yinede utanmayın enfeksiyon olabilir ben salı günü gitcem bakalım ne diycek doktorum
Lamiyye_Yilmaz Dnyaa56 ben daha ayin 22 si gitcem o zaman sormaya calisicam hapsursam veya oturdugum yerde akmaya basliyo asiri derecede disarida bi yere misafir giderkende rahtsiz oluyorum
Serfes1 Dnyaa56 ben kaşık ağrısı şikayetiyle gittim önce karından ultrasonla baktı kısa görünüyor vajinal bakıp netleştirmeliyiz diye vajinal bakıldı 35 ve üstü olmasını istiyoruz senin ki 22 dediler.