Melek2023 Mervekaram22 39+4te suyum geldi,ozele yatisim yapildi, suni sanci verildi, birkac saate de normal dogum olmustu… suni sanci tabi zor korkutmak istemem…
Dilan_55 Mervekaram22 ilk kızımda 39 haftada doğum olmuştu 1 hafta öncesinde Nisan gelmişti 1 hafta sonra bianda sancilandim evde çekebildigim kadar çektim hastaneye geçtim yatisim yapıldı 3 saat içinde dogumum oldu şimdi de 38 haftaligiz bakalım bunda neler olacak
OYKUmom Mervekaram22 37+4 te sabah 10.30 kontrol muayenesine diye gittim 4 cm açıklıkla yatış verildi suni sancıyla 13.30 doğdu kucağımdaydı
Mervekaram22 Melek2023 sağlıkla büyüsün inşallah. Kuzum bana dua eder misin ☺️bende 38+4 teyim bir an önce sağlıkla kucağıma almak istiyorum 🤲🏻
Melek2023 Mervekaram22 amin cok tesekkur ederim simdi 2bucuk yasinda pasam 🤗 artı suan 32 haftalik hamileyim . Tum hamileler saglikla ve kolaylikla zamaninda kucagimiza alalim insallah 🤲🏻
ElifKayaAa Bizde yarın 40 oluyoruz ama hala bir şey yok normal doğum için bekliyoruz gelen giden yok 😊
yagmurus 40+3 de doğum yaptım suyum geldi sancım yoktu suni sancı verildi yaklaşık 8 saat suni sancı sonunda doğurdum
ElifKayaAa Seher_bekar07 Ne güzel maşallah biz 40 olduk hala tık yok, pilates topu egzersizleri ahududu yaprağı çayı yapıyorum yerleri elimle siliyorum ama bişey yok 🤷♀️
Seher_bekar07 ElifKayaAa ben ev taşımıştım ve 17 saat tırla yolculuk yaptım 3 gün sonra doğurdum ben Yolda dogururum diye bekliyordum 😁
ElifKayaAa Seher_bekar07 Valla gelmeyince gelmiyor demek ki ben onu anladım ne yaparsan yap zamanını bekliyor heralde 😊
Seher_bekar07 ElifKayaAa aynen öyle o ne zmn isterse o zmn gelir zamanında hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah 🤲🏻