Duygu_30 Ya bu mide bulantısını bi şekilde hallediyorum ilaçla falan ama bu tiksinme nasıl geçicek ne yediğimü düşünürrsem düşüneyim iğreniyorum nasıl başa çıkıcaz bunla
merimiri Duygu_30 bende herşeye değil ama bazı yiyeceklere yemeklere karşı tiksiniyorum mide bulantım düzeldi bu geçmedi 🤷🏻♀️
Gul2808 Duygu_30 ilk hamileligimde ben kocamdan tiksinmistim bana tuhaf kokuyordu adam. Halbuki dusunu alır hergun tıraşıni olur deodorant kullanır ona rağmen çok zorlandım 3 aydan sonra zamanla gecmisti
merimiri Duygu_30 evet 3 günde resmen kilo verdim vücut olarak ve psikolojik olarak gece gündüz bulantısı beni çok zorladı resmen kurtarıcım oldu PRİLAM yazdı doktor şükür iyiyim
merimiri Duygu_30 et kıyma sucuk tarzı yağlı şeylerden midem bulanıyor hala düşünmek istemiyorum sebze meyve bol bol yiyorum hiç sorunum yok ama et türü düşünmek istemiyorum
Duygu_30 merimiri ben sebzede de aynıyım malesef içecekte öyle sulu yemek vs imkansız bugün ağladım sinirime vakit geçmiyor doktor muayenesinde kanamam gelince de diğer muayeneye kadar yatıyorum çok bunaldım
Duygu_30 Gul2808 ay çok zor koku hassasiyeti bana da ara ara kokuyor işten geldiği an duşa giriyor dişlerini fırçalıyor ama kokunca kokuyor yine ne onluk ne benlik bi durum