aslansmommmm Minezra ya bence degisebliyor baska sitede gordm nub boyle ama erkek ckms mehmet bozun videolari izlyorm boyle olup erkek ckanda var 😂
Minezra aslansmommmm bende izliyorum o adamın videolarını yaa valla allahtan ümit kesilmez sağlıklı olsunlarda oğlu olana kız kızı olana oğlan nasip etsin rabbim 🥰
Minezra aslansmommmm Nubu ben yakaladım videoda diğerinide eşim yakalamış yani resmen yarım saniyelik açılarla artık göz yanılmasımı yoksa cinsiyetlerimi bilemiyoruz adamın gözü pipi arıyor 😅😅😅
aslansmommmm Minezra amiin canm benmde iki kzm var cinsiyet sectigimden degil ama iste rabbm bide oglani tattrir insallah 🥰💖
aslansmommmm Minezra Minezra ahahha bizdede durum ayni emin ol 😂 aslnda asagdakinde nubsa o eger baya dik duruyor insallah gonlumuzde ki olur ya
2bebelii Mervekus2402 Doktorum en son çıkıntı görmedim ama 16 haftada kesin konuşmak istiyorum dedi ultrason var yarın atarım heyecanla bekliyoruz az kaldı kontrole 🌸
Minezra aslansmommmm inşallah canım inşallah haftaya ikili testimiz var bakalm ne olacak görürmü doktorumuz bilmiyoruz 11 de sorduk çok küçük daha anlamam dedi bakmadı
aslansmommmm Minezra insallah kuzum ama en mantklisi sanirsam 16.hafta da ogrenmek ya o kdar goruyorum ki yanilan 😄
Minezra aslansmommmm ay evet bende şok oluyorum okunanları oda kötü ya eşim ben sormicam yine videoyu izlerim ben anlarm diyoe gkfkkfkfm başımıza profösör kesildi 😅
Minezra aslansmommmm zorla çıkarcaz çocun pipisini glgkkgkg erkek olursa pastaya hoşgeldin pipicik yazdırcam gllglfö tövbe allahım 😅😅😅