Sumeyyegyretli 22 haftalıkken gitmiştim 500 gram 24 cmdi. Şimdi 25 + 2 olduk daha gitmedim doktora bende merak ediyorum ne kadar kilo aldıgını
Hasretim1018 dide86 yaşasın 25 haftada 996 birde bende çok diye üzülüyordum benim gibi olan varmış birde bende şeker çıktı diyet yapıyorum şimdi şeker ve karbonhidratlı hersey yasak
Seymaemre Yalinn8 yaa birden almıs maşallahhh ne güzel bende 24 tteyim 26 da randevum var merakla beklıorm:)
Yalinn8 Seymaemre alt sınır üst sınir arasinda olsun yeter, dr lar bilgilendiriyor zaten, 23 un ortasinda 680 dik 26 da 1 olmustuk, siz de olacaksiniz az kalmis😉
astroloji123 Flora34 benim 337 grmmış gelince baktım da altı ve altıncı aydan sonra hızlıca alıyor dediler
astroloji123 Seymaemre ya ay olarak hesaplıyorum aslında adet tarihim net değil ultrasonda 25 i geçiyor bana göre 24 tam altı aylık
Dilaram Yalinn8 vallh doktor normal dedi ama internette baktim o haftalarda kilosu daha az gosteriyodu 800 - 900 gram gibi o yuzden fazla geldi ama dedigim gibi doktor normal diyince aslinda internete fazla önem vermemek gerekiyo
Yalinn8 Dilaram interneti hiiic sallama, guvendigin birinin kaynak kitabini baz alabilirsin ama en onemlisi dr un soyledigi, çünki onun verdigi tum bilgiler güncel😉
Melissssgrc astroloji123 26+1 deyim ama kilosunu bilmiyorum doktorum daha hiç söylemedi gıcık adam bak sinirlendim yine 😑