yamanagihan Selam 28 29 haftaları içerisindeyim henüz bebeğimin eksikleri çok fazla. Her şeyini alıp öyle hazırlamayı düşünüyorum yada aldıklarım ile yavaştan yıka as kurut faslına geçip çantayı mı hazırlayayım? Kararsızım
Yazmelegi_ yamanagihan ben 31.32 arası yıkama ütüleme yaptım 34 ten sonra canta hazırladım bence yavaştan başlayın yoksa ağırlaşiyorsunuz
Ezgimomssx yamanagihan ben önce hepsini bedenlerine ayirdim etiketlerini kesip yikamaya basladim kuruttum dolaba yerlestirdim hepsini bitiridikten sonra çanta hazırladım bi bavul çanta ve puset çok eşya koymusum gibime geldi ama hep lazim olabilecek listede olan şeyleri koydum kilitli poşet yaptım bebiş kiyafetleri temiz kalsin diye 30 haftaya geldiysen başla yapmaya geçe bırakma zor oluyor
Tatar59 yamanagihan hazırla bence agirlasinca canı istemiyor insanın. Ben de o haftalarda başlamıştım.
Sdtnrsvn 26 haftanın ortasındayım. 30. Haftada kıyafetleri yıkayıp hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum. Bi yandan dondurucuya yemeklik aperatif şeyler atmaya çalışıyorum. Ben son zamana bırakma taraftarı değilim.
yamanagihan Sdtnrsvn doğuma yakın ailem yanıma gelecek yemek konusunda şüphem yok ama onlarla beraber hazırlanır çantam bilemedim
karaguzelirem_ 32.haftamda kıyafetlerini yıkadım ütüledim 33.haftamda ise hastane çantamı hazırlamıştım şuan 35 haftalığım herseyimiz tamam beklemedeyiz, sizde eksiklerinizi tamamladıktan sonra 31-32 de başlayabilirsiniz hazırlamaya
Gamzeacis yamanagihan ben bu haftalarda yıkadım ütüledim yerleştirdim kendi annem hariç herkes laf söyledi erkenden yaptım diye hastane çantasını erkenden hazırlamadığıma pişman oldum çünkü 32 den sonra Karpal tünel sendromu yaşamaya başladım hiç bişey yapamaz oldum hastane çantasını 34 haftalıkken hazırladım
Lavinya_21 yamanagihan bende 29 haftalık oldumç sadece 1 takım yeni dogan tek almışım. Daha cok cok eksıgım var. Her merkeze gidince bıkac şey alcam öyle biter ınsallah ben 35 te hazırlamayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı
AselinAnnesi12 35+3 ilk kızımdan çokça tecrübeli olduğum için 30. Haftaya girmeden çantamı hazır etmiştim çünkü daha sonrasında çok ağırlaşılıuor yada her ihtimale karşı hazır bulunmuş oluyor 😌