elvangnc Lavaboya geldm afedersnz baya beyaz aknti gelms iccamasrna iki gun sonra yine test yapicam bugun yumurtlamanin 8.gunu
mrp2023 elvangnc test yapmadım belirti olarak göğüs ağrım yok hayır neredeyse hiç belirtim yok sadece idrar rengi koyu 10 unda yapıcam test geçen aylarda hep yapıyordum negatif gördükçe stres yapıyorum
elvangnc mrp2023 benmde iki testm kalms bu testlerde bi alskanlk ilk gebeligim kotu sonclandi ama adet ikigun gecnce direk kanda beta 240 ile ogrenmistm bunlardada sabirszlanyorum
Elf0241 mrp2023 benim çok az belim ağrıyor ve bugün akıntım başladı ama bunlar adet önceside olduğu için her zaman belirti gibi hissetmiyorum sanırım adet belirtisi
mrp2023 elvangnc bende normalde çok sabırsız biriyim ama bu ay kendimi tutuyorum ve asla test yapmıyorum testi bi kez yapınca hep yapası geliyor insanın ve ben çok ince bi çizgi bile hiç görmedim hep negatif
Elf0241 Elimde bebe time diye bir erken gebelik testi var geçen aydan kalma bir tane ama hep yanlış çıkıyor diye okudum burada. O markayı kullanan hiç oldu mu?