Antabus Haftadayım bebeğin haftası 1.5 hafta ilerde. Başından beri hemen hemen böyleydi. Doktor sorun yok diyo fakat doğum tarihini etkiler mi bu ? Yani şu an 29 hafta görünüyo erken olma ihtimali var mı ?
Yarenfurkan Antabus banada 1 hafta geride normal bir durum dedi sorun olmaz ama bende doğum açısından merak ediyorum
Dy_55 Antabus haftası önde deme sebebi kilosu boyu gelişimi ama bu doğumu etkilemez bir hafta ileri geri çok etkilemes benimki de önde bir hafta
Babykalamar geride veya onde olmasi dogum tarihini etkilemiyo. benim bebegimde ondeydi 39 da suniyle dogum yaptim bebegime kalsa 40 da bile gelmezdi🤣 yani onde bebek erken gelir diye bise yok
_momd Ben de 28. Haftadayım ama benim de aynı şekilde ileride gözüküyor suyun fazla hatta dedi doktor sorun olur mu acaba? Bu durumu yaşayan var mı ?
Yma _momd benimde öyle beslenmene dikkat et dedi gebelik şekeri varmış gibi bir ddiyet verdiler ama uymadigim zaman oluyor öyle olincada dengeleme yapıyorum
yusasmami Canım bana da öyle dedi haftamız da aynı senle 🥹 sonra dopplere girdim bi baktı ki genetik yapısal faktörmüş anne babanın baş çapı büyükse babanın da olabilirmiş ❤️❤️
Antabus yusasmami bana da genetik dedi. Sadece doğum tarihini etkileyip etkilemediğini merak ettim. Sormayı unuttum doktora