zeyneperdemir Merhaba 33 haftalık gebeyim son zamanlarda göğüs ve göbek olmakla birlikte tüm vücudum çok fena kaşınıyor bu durum normal mi kaşıntıdan duramıyorum bazen
Nazli_yarim zeyneperdemir geçmiş olsun uyuz olmayasınız, gece gögüs kısmına böyle ateş basma gibi oluyor mu.? Ben kızımda yaşamıştım ama lohusayken uyuz olmuştum megersem
0911 zeyneperdemir göbek ve göğüste bendede var 36 haftadayim doktora sordum deri gerildiği için dedi başka bölgede yok zaten kaşıntı bnde
Nazli_yarim zeyneperdemir yok tehlikeli değilde ilaç kullanmak durumunda olabilirsiniz bir doktora görünmenizi tavsiye ederim
Nazli_yarim kuzeyinannesi24 merabalar doktora göründük o bize kükürtlü krem verdi onu üçgün boyunca boyundan aşağı üst üste sürdüm onun sayesinde kurtulduk evi dezenfekte ettik çamaşır çarşaflar önce bir çöp poşetinde ağzı kapalı bir şekilde birkaç gün bekletildi daha sonra hep 60 derece de yıkandı
Ceylinnn8 Canım benimde son ayımda, vücudumun her yerinde tatlı kaşınmalar vardı, heryerim kıpkırmızı olmuştu. Cildiyeye gittiğimde doktor bebeğe zararı olmayan bi jel vermişti onu kullanınca çok rahatlamıştım. Beklemeden git derim yoksa eziyet oluyor insana