Ayseee11 Kızlar merhaba 11 haftalık hamileyim.Et, süt, tavuk, yumurta yiyemiyorum tiksiniyorum 6. haftadan beri. Benim gibi olan var mı veya ne zamana kadar sürer bilgisi olan var mı ?
Evinim Ayseee11 Benım ılk hamılelıgımde oyleydı tavuk etten baya tıksındım yıyemedım bu türlü ama şimdi yıne hamıleyım cok sukur bu defa hıc tavuk etten tıksınmedım cok guzel yıyorum 🥰😂
rabisskocc Ayseee11 benim de böyleydi kokusuna bile dayanamıyordum bunların yumurtanın sarısı kokuyordu baya bende o yüzden beyazını yedim sonra doktorum zaten ilk üç ay böyle geçer sonra rahatlarsın yoksa ilaç veririm dedi, ilk üç ay pek birşey yiyemedim bulantımdan 12. Haftamda bütün bulantılarım kesildi çaydan da midem bulanmıştı onun yerine meyve sıkıp içiyordum kahvaltıda
sandraa2 Ayseee11 bnmde ikinci gebeliğim kızımda 7 ay sürdü bulantı kusmam tiksinmem ama suan 13 haftalığım kusmam yok ama bulantım var hala bnde dedediginiz besinleri yiyemiyorm 😔😔
semra2598 Ayseee11 16.17. haftaya kadar devem eder bende öyle oldu bünyeden bünyeye değişiklik gösterir bu.
Nurse2121 Ayseee11 o birsey mi ben şimdi hamileyim 2 yaşında kızım var annesi ölsün ona ♥️ ama kızımın bebek kokusu beni rahatsız ediyor 😞
Ardenegemen Ayseee11 6 7 aya kadar boyleydim😂 41 haftada dogurdum 4 bucuk kg dogdu 😌 19 aylik olduk aslan gibi bir oglum var🥰 darisi basiniza olsun kizlar insallah
Caglali Ayseee11 ben salça Biber Nescafe - Türk kahvesi tiksindim Salça geçen farkında olmadan yedim kusturdu beni 25+0 haftalıgim hala devam