Anneelikk Arenimoo 8 haftalık. Cihazı ck kötü malesef ultarosn kağıdı vermiyor bide yedi de çekemedim ama sekizinci haftayo tlfnla çektim
Arenimoo Anneelikk Ben de pazartesi 8. Haftama giriyorum cumada kontrolüm var kese için bakicak lar inşallah hayırlısı olur. Rabbım sağ salim. Kucağımıza aldırsın canımm benim 🥰
zmra12 ozlemnehir bende Çarşamba günü gideceğim siz duyarsınız haber verin banada İnşallah duyarız ❣️
Arenimoo Reina Benimde bulantım iki gündür başladı kusma yok ama bulantı ve baş ağrısı var Sözde dedim hiç bulantım. Yok diye dillendirdim herkese nazar ettim kendime 😂🙈
Reina celileturk keşke bende kusabilsem, sanki bitmeyen bir yolculuktayım. Sürekli midem ağzımda. Halsizim. Kusamıyorum da, ama herşeyden de midem bulanıyor. Bugün dedim artık keşke ölseydim. Dayanılır gibi değil
celileturk Reina öyle deme kusmak ölmekle aynı. Ağızdan burundan geldikçe geliyor. Allah yardımcın olsun inşallah
Merve_31 Reina aynı durumdayız gerçekten ablamlara sanki araba da gibiyim diyince gülüyorlar ama gerçekten öyle kusamiyorum ve hoc hir şey yiyemiyorum
Arenimoo Berrak61 Acele etme sakın kuzum benim arkadaşım 7 haftalıkken duymuş kalp atışını onada hatta olumsuz konuşmuşlar epey ama çok şükür şuan sağlıklı kızı var
Berrak61 Arenimoo bu tarz yazılar çok gördüm bende beklıyorum hala bir kanamam falan yok çok şükür bekliyorum bakalım 🥰 çok tşk ederim çok iyi geldi bana şuan
Arenimoo ozlemnehir Canım benim Allahın izniyle duyarsın bizede haber ver mutlaka nezaman gidiyorsun?
Arenimoo Berrak61 Banada kesen küçük dedi 6. Haftada kalp atışını duyduk ama kese küçük olması maalesef çoğunlukla ilerleyen haftalarda kalbi duruyormuş bebeğin. Oyuzden 2 haftada bir kontrol edecekler sanırım. Bende anlayamadım. Ama hep ettiğim dua saglikliysa olsun dünyaya gelsin sende aynı şekilde içini ferah tut canım bebek zaten saglikliysa heturlu ilerler
Berrak61 Arenimoo evet dediğin gibi dua ediyorum hep günleri varsa zaten ne dersek diyelim yaşıycaklar rabbim hayırlısını versin bende cuma günü gidicem nasipse hayırlı sonuçlar alalım inşallah 🤲