S5556 5959lap evet yani herşey güzel giderken malesef içimize kurt düşürdüler bizde ilk defa karşılaştığımız bir durum ister istemez moralimiz düştü ama içimdende geçmiyor böyle birşey olduğu çünkü bu durumla karşılaşanların çoğuna net bir tanı koymuşlar bizde hem hafif diyor biri sağ diyor biri sol yani ee ikilemde kalıyorum diyor yani o anki pozisyona göre konuşuyor demekki değiştiriyor yada düzeltiyor ki ayağını emin konuşamıyor doktorlarda ama bu zamanda anne olarak ister istemez düşünüyosun takıyosun
5959lap S5556 aynen doğduktan sonra yapın rabbım sağ salim sağlıkla sız ben ve herkes kucağına alsın 😘
Hilalhamzaa Badem089 maşallah kurban olsunlar onun bacaklarına benim kizmda 17 günlük bacaklari bu şekilde duruyor dün. Dr muayene etti düzeltmeye çalışti bende korktum dedim bir sorun mu var oda yok ben kontrol ediyorum. Hersey normal dedi bence korkmayın birsey yoktur umarım
Naime662 Badem089 ama eğer aklına takılırsa git için rahat etsin Allah korusun yoktur ama için rahat etsin ihmale gelmez
filizmom Doktorunuz normal diyorsa bence masaj ve kundak yapın. Eşimin bacakları kalemle çizilmiş gibi dümdüz, kayınvalidem ben hep bacaklarına kundak yapardım dedi. Çok esnekler masaj bile yeterli olabilir ama doktor fikri alırdım ben olsam
MelteM2cck Seymamemektar evet ilk kizimi kendim kundak yaparak büyüttüm. İkinci de hazırları çıkmış sevindim hemen aldim 😁