EEEEEEEEL Kızlar hareketleri hep sağ tarafta hissediyorum. Sizde de öyle mi? Biraz endişelendim doğrusu
MadameNoire EEEEEEEEL benimki de solda genelde.. normal bence.. 29 um bu aralar geziniyor beyefendi 💙😅
Bekledigimmucizemm EEEEEEEEL bende genelde hep solda hissederim ayakları sol tarafta ondan heralde tekmeliyor ordan kızım 👧
Demetrana EEEEEEEEL Benim ki hem sağda hem de altta hissediyorum ama benim plesentam solda doğal olarak solda hareket hissetmiyorum belki sizin de plesentanız soldadır drunuza sorun isterseniz
EEEEEEEEL eceminannesiyim merhaba cnm. Bizde bugün 36+0 olduk. O haftalarda farkettim bende. Hareketlerini de sürekli sağ tarafimda hissediyorum. Sol tarafım boş gibi
EEEEEEEEL MadameNoire inşaallah dediğin gibi normaldir cnm. Bu kez doktor randevuma gidince bi soriyim
EEEEEEEEL Bekledigimmucizemm aynn bende de öyle oluyor. Ama sağ tarafta. Yani sağ taraf deniz gibi dalganırken sol taraf durgun 😀😀😀
EEEEEEEEL Demetrana Demetrana aslında dediğiniz gibi olabilir. Ama yinede bidahaki randevuda sorucam doktora. Teşekkür ederim ☺️🥰
H1tce2 EEEEEEEEL canım artık 38 olduk bu süreçte fulll sağ taraftaydi hala da öyle uyurken sadece sağ tarafta rahat ediyorum ve kızımda sağımda bı milim ayrılmadı sağolsun artık canım acıyor uyurken hareket ettiği zaman