SumeyyaMete aysenily benim öyle oldu kendi kendime karnıma dokunup nasılsın annem bugun diyodum yedigime dikkat ediyodum eşim askım yoktur filan diyodu ama ben hayır var biliyorum ben diyodum
Ikrmels Ben kendimi hamile gibi hisetigiim de hamile olmuyorum hamile olduğum da hiç hamile değilmişim gibi 😀😀😀
aysenily Seymaemre ben de hissettiğim zaman olmadım ama karnımda yük varmış gibi ağır bir şey koymuşlar gibi göbeğime bu ay 😁😂
benian aysenily ben adetime on gun vardı hissettim .baş dönmesi ve göğüs ucumun acımasından anladım.adetime dört gün vardı sabredemedim test aldım çıktı
Enemel Keremeral sık idrara çıkma gaz bel agrısı kasıkta agrı gözbebeklerimin büyümesi ve tansiyon düşüklüğü benm belirtilermdi cnm
iremmvebebegi Kizlar benim adetim hep duzenliydi ve takvim kullaniyordum uygulama yani,Baktim 3 gun gecti anladim biseyleer var.Hic 3-4 gunu gecmemisti..Tam o gun agdaya gittim.Kiza dedim ki ben hamileyim herhaldi bi test alicam 😂 Abla dedi hemen oyle olmaz o,ben de gulsum 😁 Bi baktim cift cizgi hemen aninda kan tahliline gittim.. 2-3 saate hamile oldugum kesinlesti 😅😁👶🏼 Yani insallah sizede oyle olur,Suan 10. Haftadayim darisi basiniza 😊🙏🏻
CansuCaTurkmen Ben hemen hissettim 🙈 hissettiklerimde hep doğru cıktı ☺️ Hamile olduğumu hissettim regl tarihimi bekleyemeden 5 gün önce test yaptım çok silik çıktı. Bebeği hep sol tarafta hissediyordum solda çıktı ve cinsiyet konusunda hep başından beri erkek diyordum herkese kısmetse oğlum olucak 🤰🏻👼🏻
Tostosunannesi Yaa bende öyle suan 35. Haftamizdayiz ama ilk ogrenmeden once boyle yatinca falan esime de diyodum hissediyorum bu kez bisey var diye cok şükür oyle de cıktı adetimi 2 gun gecmesine ragmen o kadar belli cizgi cıktı ki hatta adet zamanimda her dis macunuyla falan test yapmıştım ama o zaman çıkmamıştı 😊 Rabbim tüm isteyenlere versin insallah canim darısı sana
CansuCaTurkmen aysenily amin canım Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşAllah her zaman dualarımda 🤲🏻💚