Lumlum peksimetya evet gerçekten daha çok başındayız sizi de şimdiden tebrik ederim inşallah doğumunuz çok güzel geçer sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza 🥰
34busra sinemdengiz Cebeci bahara gidiyorum diğer ikisini orda doğum yaptm bu ucuncuyude orda yapcam ins 16. Haftalık olcaz pazartesi kontrolüm var ins 🙏
sinemdengiz 34busra oo 3. Demekk benim ilk daha ben de 17’e gircem inşallah. Allah bağışlasın hepsini inşallah.
Rozalii-67 Merveee000 bende tabellai bilmiyorum daha 5 aydır evliyim buralardayım ama Torium AVM ye yakınım 2 sokak ötemizde
Merveee000 Rozalii-67 uzağız biraz bende 1 buçuk senedir geldim buraya yavaştan öğrendim artık evlendikten sonra mı İstanbul’a geldiniz
aysenuroztunc cisemdb aaa bende ordaydım Merter avm karşısındaki binadaydım 1 ay önce taşındım. Okulun yukarısındayım artık . Adınız nedir yaşınız kaç acaba ☺️
miranatlas Busra_27_34_ yok bilmiyorum ama haritadan baktım da yürüyerek 15 dk gösteriyor baya baya yakınmışız 🤍 siz hangi doktora gidiyorsunuz
miranatlas Busra_27_34_ bende orada leyla hanıma gidiyordum da bıraktım kolan bayrampaşa hastanesini düşünüyorum şimdilik