peksimetya Lumlum Allah tamamına erdirsin inşallah yol uzun 😊 ben 36+1 deyim 😊 son 20 günüm kaldı. Özel rami hastanesine gidiyorum. Arkadaşım yeni yüz yılda doğum yapmıştı çok memnun kalmıştı oldu bi 4 ay falan sanırım 😊
gizemko peksimetya biz baya yakınmışız bende 36+4 teyim. Normal doğum mu bekliyordunuz. Sanki daha önce de konuşmuştuk ama tam hatırlayamadım :)
Lumlum peksimetya evet gerçekten daha çok başındayız sizi de şimdiden tebrik ederim inşallah doğumunuz çok güzel geçer sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza 🥰
Ebosamo sinemdengiz ben cebeci duragı. Bahat hastahanesine gidiyorum 35+2 haftalık oldum. Dogumu orda yapcam inşlh
Ulviyedlnn Ebosamo bende bahata gidiyorum Fuat boraya siz hangi doktora gidiyorsunuz doğum ücreti öğrendiniz mi bu arada 🥰🫰🏼
gizemko aysenuroztunc gerçi bende biraz sonuna doğruyum arada kalıyoruz Merter Cevizlibağ herkes bir şey söylüyor :) ama dediğin gibi yakın birine bende hiç denk gelmedim. Migros yolu var ya oranın ilerisindeyim otogara doğru giderken siz neredesiniz
peksimetya gizemko olabilir tabi kaç aydır takılıyorum buralarda öyle fırsat buldukça falan 😅 finale az kaldı. Sezaryen doğkm bemim o yüzden günüm belli 😁
miranatlas Busra_27_34_ ahahaha bende yakınım yürüyerek 10 15 dk 😂 metro marketle kağıthane metro ortalarındayım işte 😂