Rozalii-67 birkizannesi21 ay ben buraları hiç bilmiyorum bende Toriuma yakınım Turgut Özal mahallesinde oturuyorum
birkizannesi21 Rozalii-67 yani bende fazla bilmiyorum 8 ay oldu taşınalı ama dediğin yere baktım yürüyerek 1 saatmiş otobüsle fln yarım saat
Rozalii-67 birkizannesi21 çok uzak deilmis bende daha 5 aydır evlenip geldim Esenyurta normalde Ümraniyede oturuyorum😂❤️
Rozalii-67 birkizannesi21 bilemedim sanki henüz çok alışamadım ya ve sanırım başka seçeneğim 😂yok vana taşınmayı düşünüyoruz aslında orda ev yaptırıyoruz onunda bitmesi 1 yılı bulur
birkizannesi21 Rozalii-67 ya tabi insan alışması zaman alıyor ben alıştım sayılır çünkü dediğin gibi başka seçenek yok. Hadi hakkınızda hayırlısı inşallah
birkizannesi21 Rozalii-67 ay çok mutlu oldum bende Silvan doğma büyüme ama evlendim Diyarbakıra taşındım sonra buraya taşındık
Rozalii-67 birkizannesi21 ay silvana babam için gitmiştik dişini yapması için onun dışında hiç gitmedim ama dayimlar hep gidip gelir ♥️ ayy o kadar özledim ki Diyarbakır’ı karpuz çekirdeği getirdiniz miii ordan 😂
birkizannesi21 Rozalii-67 güzeldir Silvan bismilde de amcam ve teyzemler oturuyor yani sık olmasa da gidip gelirdik
Rozalii-67 birkizannesi21 yaa ne güzel bizde Bismilin Göksu köyündeniz aslında ama sorulunca Bismil diyoruz😂