Minik-aslan3446 Happy_123 biz suan istanbul hospital viltan hanima gidiyoruz ama batıbahatta neslihan hanim var muhtemelen oraya gecis yapicam daha iyi diye duydum kacinci gebelik
Happy_123 Minik-aslan3446 benim ilk gebeliğim, hiç değiştirmedim doktoru başka doktorada çıkmadım güvendik devam ettik, Bahçelievler memorialde doğum yapıcam kısmetse oranın doktoru. Sizin kaçıncı gebelik
Minik-aslan3446 Happy_123 benim 3.gebeligim sekiz sene sonra 3. Bebek😂 doktorum iyi ama hastaneye pek itimatım yok oyuzden instegrama gecelimmi
Hlnnyldzz Happy_123 merhaba muayene ücreti nedir bende bahçelievlerde oturuyorum doktorunuzun adı nedir ben 3 doktor değiştirdim memnun kalamadım:(
sinemdengiz 34busra oo 3. Demekk benim ilk daha ben de 17’e gircem inşallah. Allah bağışlasın hepsini inşallah.
Happy_123 Minik-aslan3446 maşallah 8 sene sonra size çok sevimli heyecan verici olur tabi adresiniz bizde hastaneye güveniyoruz, medicanaylada çalışıyor doktorum daha ucu ama güvenemedik😂
Happy_123 Minik-aslan3446 maşallah 8 sene sonra size çok sevimli heyecan verici olur tabi adresiniz bizde hastaneye güveniyoruz, medicanaylada çalışıyor doktorum daha ucu ama güvenemedik😂
Minik-aslan3446 Minik-aslan3446 Happy_123 cok heyecanliyiz tabi yeni bi hayat yeni heyecan yeni baslangic cok guzey bi duygu rabbim isteyen herkeze versin insallh adres derken 🤔
Minik-aslan3446 Happy_123 guven cok onemli insanin icini rahatlatiyor :) olur derken ne olur anlamadim 🤷♀️
tugcesahin9 Nurci Ben Sultançiftliğinde medigold e gidiyorum İrfan beyi çok beğeniyorlar ama çalıştığı hastanede doğum yapılmıyormus
Nurci tugcesahin9 ilk gebeliğimde oraya gitmiştim remzi beye iyi bir doktor ancak özellikle riskli gebelik durumunda hastane şartları maalesef yetersiz kalıyor