Dteliff 2prensesannesiiii Aminn 😊evet erkek dedi doktorumuz detaylı ya da girdim orda da erkek dedi kesin artık sanırım
Lutfiye20 2prensesannesiiii İlk gebeliğim de doğuma kadar görünmüyordu dikkatli bakilmasa şimdi 10 hastalığım 6 aylık gibi duruyor 😂
Kadersaahin Lutfiye20 bende 10 haftalığım ama hiç yok hatta göbeğim vardı o gitti zayofladığım için normal mi acaba
Ckdsakgl 2prensesannesiiii yuvarlanarak gidicez heralde çok mıdem bulandığı için hala pek bişey yıyemıyom kılo almadım bide kılo alsaydım sumo gibi olurdum sağlıkla alırız inş bebişleri kucağımıza
2prensesannesiiii Ckdsakgl ah amin inşallah bende almadım karnım çıktı aksine bacaklarım incecik oldu yüzüm çöktü bu gebelikte ama karnım füze olmaya yemin etmiş😂
2prensesannesiiii Babykalamar cinsiyetleri ne acaba 🥰 olabilir ama ilkinde çıkmayıp ikincide çıkması tuhaf bende iç karnım var diyordum kızımda🙈
Beybitooo 2prensesannesiiii bende tam tersi şimdiye 5 kilo almıştım bu sefer aynı kilomdayım tık yok göbeğim var ama ilki kadar değil 🤦🏻♀️
2prensesannesiiii Beybitooo ben de kilo almadım balım bacaklarım incecik oldu yüzümde çöktü ama karnım çıktı kızımda bu haftalarda yoktu 🙈
2prensesannesiiii Babykalamar ya ultrason fotomuza mı baktınız dr da öyle tahmin ediyor kısmet🙏🏻 16 haftada netleşecek
Anneoluyorumm00 2prensesannesiiii benimde ilkinde 5 ayda anca fark etmiştim 6 ayda kesin beli oluyordu bunda 10 haftadan sonra beli olmaya başladı bile üstelik çoğu kişi bilmiyor hamile olduğumu bı akrabaların yanına gitsem eleveririm kendimi 😂
Babykalamar 2prensesannesiiii yok hayir bakmadimda bu sene benim haftamla asagi yukari yakin olan herkesin kizi oldu sizinkide kiz bence🤣
Ebrarabla_06 2prensesannesiiii evet galiba benimde ilk hamilelikte son aylarda çıktı bunda da çok çabuk çıktı 17 haftalık oldum bariz belli oluyor gören herkes fark ediyor 🤦♀️
2prensesannesiiii Ebrarabla_06 maşallah 🧿 büyüyorlar en azından görmediğimiz zamanlarda onu anlıyoruz kendileri ben burdayım diyor hahah😂😂😂😂
Anneoluyorumm00 2prensesannesiiii ya bende çok merak ediyorum ama herhalde ilkinde vucudumuz çok sıkı olduğu için ondan beli olmuyor ikincide artık biraz vücutta kendinj salıyor 😂😂