Ezgimomssx ben ilk yorumumdada soyledim hamilesin ve kotu konusmak istemiyorum diye. Ama sonrasinda bana verdiginiz cevap bu sefer ki ultrasonda degisik geldi dedin. Bi hamile olarak bi anne adayi olarak boyle dusunmek sence ne kadar dogru ve normal ?? Ki bunun kotu bisi olsugunu bile bile oost acil butun yorumlara acik oldugunun kanitidir. Kimse seni burda “hamilesin” diye pohlohlamak zorudna degil. Ki bi cok kadin hamile oluo linclendi durup dururken degil dusuncesi yanlis ya da sogledigi bisey yanlisdir o sekidle linclendi. Sana neden ayricalik olsun pardon?? Ki bbegimi neden kabul etmiyim diyosun neden o zaman bu konu cok ciddi biseymis gini oost actin. Zaten kabul ediyosun cirkin de guzel de olsa. Ve benim de ilk gebeligim benim de kafamda hep dusunceler oluyo ama emin ol sizin ki gibi benegim ya cirkin olursa gini endise dusuncesi degil. Kendi agzinla diyosun (oost baslikda dedin) bebegimin cirkin olmasindan endiseleniyorum diye. Cirkin olsa nolucak diye sordum sana kabul etmicek misin dedim taniki kabul edicem dedin neden o zaman dert edindin? Hamileyiz hamileyiz de hasta degiliz. Bunu hastalikmis gibi lanse edilmesinden hoslanmiyorum. Hamilesin diye kimse pohpohlamak zirunda degil kimseyi ya da ayni fikirde olmak zorudna degil kimse