pamukpamukoldum Serapjjj hadi meşhur soruları soralım Yüzük testi cin takvimi rus takvimi ne yaptınız Hamgisi tuttu diye😅
sinemdengiz Serapjjj bu pzt bana da %80 demişti bugün tekrar baktı doktor zaten direk bacak arasına götürdü bizimki biraz sevmiyo ultrasonu direk bacak arasına baktı ve belli boştu zaten %100 kız artık belli dedi bence senin de değişmez cnm
sinemdengiz pamukpamukoldum Görümcem yüzük testi yapmıştı erkek çıktı Çin takvimi yaptım hem gerçek doğum tarihime göre hem kimliktekine göre ikisi de erkek çıktı Kan senesine baktım o da erkek çıktı ama sonuç kızzz🤣 yani inanmayın valla boş işler
Nurellaasss Serapjjj Ay benim de Çin ve yüzük kız çıkıyor bir oğlum var bir tane de kızım olsun istiyorum 🥰🥰
br2023 Hayriye32 Hangi ayda hamile kaldınız son regl bide yaş fln soruyor sanrm denedm birinde kız birinde erkek çıktı 😁
pamukpamukoldum br2023 bitanesinde doğum ayını soruyo Kimliğe göremi yoksa gercek doğum tarihimmi😅😅😅 Doğdugum gün yazdırılmadımda ondan😅😅
br2023 pamukpamukoldum bence gerçek doğum tarihini gir benm de öyle skntm var ben gerçek doğum tarihimi giriyorum sonuçta kimlikteki yalan 😐
25umut Serapjjj ya çok kesin konustu hatta bak annesi pipisi dedi 😊14 haftaligiz daha değişir mi ki ilerleyen zamanlarda