Neslika Zelihapinar öyle diyorlar. Erkek olunca hemen sivrilirmiş göbek, kız olunca daha yayvan oluyormuş. Bir de kızda basen erkekte göbek hızlı büyür diyorlar. Benimki uydu :) herkesin böyle olmayabilir tabii bilmiyorum.
2prensesannesiiii Simge22 31 haftadan sonra çıktı bu gebelikte 12. Hafta çıkmaya başladı şuan 14+3 üm🥰
Neslika Zelihapinar hayırlısı olsun inşallah :) yazarsın öğrenince. Bir de kız bebekte bulantı ve sıkıntı daha çok olur diyorlar. Benim ilk olduğu için kıyas yapamıyorum.
Zelihapinar Neslika karnım hemen çıktı bulantım çok fazla ekşi yiyorum hep normalde de tatlı asla yemem sevmem ama Çin takviminde erkek çıkıyo Mart başında öğreneceğim inşallah ☺️
Sumyson Simge22 ben şuan 33 haftalık hamileyim ve son 1 aydır göbeğim çıktı hamile olduğum 2 haftadır falan belli oluyor
Simge22 Zelihapinar ay hadi bakalım Rabb’im sağlıklı bir şekilde kucağına almayı neasip Etsin inşallah bende Mart’ta gideceğim daha sonraki kontrole bakalım
Aysennn1608 Simge22 hamileliğimin ilk haftalarında alt karnım çok şişti ama hamile gibi durmuyordum. Progesteron hormonunun sebep olduğu gazdan dolayı diye düşünüyorum. Şu an 22+4’üm. Şu an hamile olduğum anlaşılıyor :) 21 gibi çıkmaya başladı.