rahime_ali-26 Simge22 17+4 üz ve daha yok o kişiden kişiye değişiyor ben kilo almadım ama bebeğim haftasıyla uyumlu önemli olan da bebeğin gelişimi biz kilo almasak da karnımız çıkmasa da olur bazı deriler sıkı olur ve pek karın da büyüme olmazlar
ASE6154 Simge22 tamamen kişinin fizikseline bağlı bişey benim iki gebeliğimde de 3 aylıkken karnım çıktı 😊 kuzenimin de 2 gebeliğinde de doğuma giderken 5 aylık gibiydi 😊
Anneelikk ASE6154 ben gebeliğe başlayınca 5 aylık gibiyim 🤣🤣🤣aşırı göbeğim var serzeryan sonrası gecmedi
Simge22 alisamomm yiaaaaa hadi bakalım nasıl olacak gobüşlü fotolarımızı yakında atarız artık inşallah sağlıklı olsunlarda
Simge22 Adenala benimde alt karın bölgem çıkmış gibi duruyor şişkinlik mi ödem mi anlayamadım şuan ne yesem yarıyor bana istifra etsem dahi kilo alıyorum ya
Zelihapinar Simge22 8+3 benimde göbeğim çıktı normalde de kilo alsam önce göbeğim çıkardı iç karnım geniş değil galiba erken çıktı ☺️
Neslika Zelihapinar aynı şekilde ben de kilo alınca önce göbeğim çıkar sonra dağılırdı. Gebelikte de karnım hemen belirginleşti. İç karnım dar muhtemelen. Erkek olduğu için de hemen çıkmış olabilir :)
Anneelikk Simge22 hamilelik il haftalarında şişkinlik oluyor. Ben 10 haftalıgim onunda etkisi var baya şişkin karnım