birmeleginannesi_ Kızlar bugün test sonucum çıktı bi bakar mısınız nasıl tarama sonucu ben hiç anlamadım doktor düşük risk grubunda sıkıntı yok dedi hatta 1000 kişi normal olan yer bile bende 3000 miş anlamadim 🙉
Yeni1gebelikkk İkili tarama testi nasıl oluyor ,kan mi veriliyor sonuçlar ne zaman çıkıyor ? Yanıtlarsanız çok mutlu olurum bende 2 hafta sonra gideceğim hiçbir bilgim yok
Acelyapova Yeni1gebelikkk ilk ultrasonda ense kalinligina bakiyor doktor sonra kan veriyosun sonuclar 1 haftaya cikiyor down sendrom riski varmi yokmu diyorlar ama testin dogruluk orani%60 yani yanilma payi %40
birmeleginannesi_ Yeni1gebelikkk kan veriyosun canım sadece 10 günde çıkıyor sonuç sadece kan başka bişey yapilmiyo doktorun yonlendiriyo zaten
Yeni1gebelikkk birmeleginannesi_ kan sonucu için de tekrar gitmek gerekiyor o zaman ilcedeyim de gidip gelmek biraz sıkıntı o yüzden aklıma o geldi 😅cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 💐
birmeleginannesi_ Yeni1gebelikkk kontrole gittiğinde verirsin canım 12-16 haftalar arası verilebiliyo🥰
Kayalp birmeleginannesi_ olmuyor ya görsel ekle diyorim htt gibi biseyler çıkıyor aktif değil ekleyemiyorum