Eda91- Sare098 Afra Azra Berika Mehlika Şura Beril Mina Sena Ayda Beren Deren Hifa Bunlar anlamı güzel isimlerden
zberay Sare098 Geçen sene 7 ay boyunca kızıma karnımda Şifa ismini söyledim . Sağolsun kayınbabam istemedi diye koyamadım . Çocuğum doğduktan 15 gün sonra ismi verildi . Sırf bu yüzden . Ben Şifa ismine bayılıyorum . Dinimizce de uygun bi isimmiş çok araştırmıştım
akdogann tazeanne23 maşallah ne güzel bilgi edinip anlatmışsınız bende kızımın adını gökçe koyucam ama internette ki bilgiler çok yüzeysel böyle detaylı bilgiler bulamadım umarım sakıncalı bir anlamı yoktur Gökçe’nin 🥰🥰
tazeanne23 akdogann Gökçe hem öztürkçe hem de anlamı güzel isim🥰 en beğendiğim isimlerden bir tanesi🌸 sağlıkla gelsin inşallah🫶🏽
zberay gokcen37 isminde ö ü g harflerini taşıyanlar maddiyatla ilgili zorluk çekiyorlarmış . Hayatta mücadele etmek zorunda kalıyorlarmış . Doğru mu sizce ?
zberay Eminefidan Benim tanıdığım bütün Emineler olgun , becerekli 😂 Siz de öyle misiniz ? İlay isminden daha güzel bence isminiz
Eminefidan zberay hep olduğum yaştan dah olgun olduğumu söylerler. Becerikli miyim bilmiyorum ama Kendi işimi kendim yaparım her zaman kolay kolay kimseden birşey beklemem istemem.👍
_Annemmm4 Sare098 Sare098 kızıma Belinay ismini koyucaz anlamı peygamberler katında bi çiçek ismi ve ayın göle yansıması olarak geçiyor 💞🌸 fikir olsun sizede ✨
Gull23 _Annemmm4 maalesef belinay isminin anlamı yanlış biliniyormuş https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/belinay-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
mmozaa Sare098 Elif Hira♥️ kızışkomun ismi dillere destan bir güzelliğimiz var ama biraz inatçı bir çocuk🫢🫣